Το Παραδοσιακό
“Tο Παραδοσιακό ΚΟΛΙΟΣ” είναι το πιο διαδεδομένο ημίσκληρο τυρί στην Ελλάδα. Η παραγωγή του από ολόφρεσκο, αγελαδινό γάλα ξεκίνησε το 1948 και συνοδεύεται από μακρά παράδοση.
Είναι ένα ημίσκληρο τυρί με πλούσιο άρωμα, γεμάτη γεύση και υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο. Είναι αγαπητό ως μεζές, χρησιμοποιείται σε σάντουιτς και τοστ, αλλά ενδείκνυται και για κάθε άλλη μαγειρική χρήση. Τα παιδιά το προτιμούν στο κολατσιό τους.



