Φέτα ψητή με ελιές
Φέτα ψητή με ελιές.Ένας λαχταριστός καλοκαιρινός μεζές!
Συστατικά
400g ΚΟΛΙΟΣ Φέτα σε άλμη
200g ελιές καλαμών
200g πράσινες ελιές
10 κλαδάκια θυμάρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Μέθοδος εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Στραγγίζουμε τη Φέτα και την κόβουμε σε κύβους, παρόμοιο μέγεθος με τις ελιές.
Σε ένα ταψί προσθέτουμε τις πράσινες ελιές, στη συνέχεια τους κύβους Φέτας και τις ελιές καλαμών.
Απλώνουμε απαλά τα υλικά ώστε όλα να κατανεμηθούν ομοιόμορφα στο ταψί.
Προσθέτουμε 10 κλαδάκια θυμάρι και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 180°C στον αέρα για 25 λεπτά και στη συνέχεια στο grill για ακόμη 3-4 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

