Side Area Image

Quality and Tradition since 1948
KOLIOS S.A. Greek Dairy specialises in the production of excellent quality cheese products since 1948. As one of the most dynamic Greek food companies and one of the best equipped dairies in Europe, KOLIOS holds a leading position in Greek cheese production and in Feta P.D.O. exports.

+302341138739
info@kolios.gr

Παγωτό με γιαούρτι, σμέουρα και ρόδι

Παγωτό με γιαούρτι, σμέουρα και ρόδι

Λαχταριστό σπιτικό παγωτό με στραγγιστό γιαούρτι ΚΟΛΙΟΣ! Εσείς θα αντισταθείτε;

Υλικά
600g ΚΟΛΙΟΣ στραγγιστό γιαούρτι
200g καταψυγμένα σμέουρα
8 κ.σ. μέλι
250ml παχιά κρέμα γάλακτος
1 ρόδι

Εκτέλεση
Αποψύξτε τα σμέουρα, βάλτε τα σ’ ένα μούλτι και κάντε τα πουρέ. Περάστε το πουρέ από ένα σουρωτήρι για να σουρώσετε τα σπόρια.
Αναμείξτε σ’ ένα μπολ το γιαούρτι ΚΟΛΙΟΣ στραγγιστό γιαούρτι, το μέλι και τον πουρέ σμέουρου.
Χτυπήστε σ’ ένα μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει αφράτη, βάλτε την μέσα στο μπολ και ανακατέψτε ελαφρά.
Προσθέστε τα 3/4 των σπόρων ροδιού μέσα στο μείγμα και τοποθετήστε το σε ένα μακρόστενο μεταλλικό σκεύος.
Καλύψτε με μεμβράνη και βάλτε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες ή και όλο το βράδυ.
Σερβίρετε σε μπολάκια και γαρνίρετε με τους υπόλοιπους σπόρους ροδιού.

advanced-floating-content-close-btn